Nincs megoldhatatlan feladat, csak kevés Kávé

Végre itt a kávészünet, igyál egy jó kávét és olvasgasd hátradőlve a cikkeket
Tovább

rend = sikeres vállalkozás

Minden tapasztalt vállalkozó tudja, hogy mennyire fontos a rend, a bejáratott rendszer és az állandó átláthatóság

Tegyünk BRAND-et még ma!

Rend

„A rendben hiszek. Ha ez vesz körül, bennem is rend van. Az embert hajtja a rend, kötelezi valamire. A rend megvéd. „

Koncz Gábor

A rend és Káosz

„A rend általában emberi tevékenység eredménye. A káosz nyersanyag, amiből meg lehet alkotni a rendet.”

Frank Herbert

káosz

„Fiatal korban vonzóbb a káosz, az idősebbek inkább elrendezik a maguk világát.”

Birkás Ákos

Munkám a marketing előtt

Egy régi interjú, melyben bővebben olvashatsz arról, mivel foglalkoztam mielőtt marketinges lettem. Arról miként és hogyan támogatom az elfoglalt vállalkozó ügyfeleimet szakmai tudásommal, problémamegoldó képességemmel és modern vállalkozói hozzáállással.

Áldás és Átok | Social Media Marketing

Bizonyára minden vállalkozó szembesül azzal, hogy mennyire remek a közösségi média adta marketing lehetőség, azonban, ha a felszín alá pillantunk akkor igencsak azon kapjuk magunkat, hogy mérgelődünk, azon mennyi energiát von el és emészt is fel egyben. Facebook, Instagram, Linkedin és Google+ a legjelentősebb …

Ingyen letölthető képeket tartalmazó weboldalak 5+1

Manapság képekben kommunikálunk, ehhez pedig rengeteg fotóra van szükségünk. A cikkben találsz egy listát azokról az oldalakról, ahonnan, ingyenesen jó minőségű képeket tudsz letölteni.

Dolgozó anyák I.

Trendi kifejezés a „Mompreneur”, azaz VÁLLALKOZÓ ANYUKÁK szó-kreálmány. Mely egyben hangsúlyozza azt, hogy hasznot hajtó értékes tagja vagy a társadalomnak, ugyanakkor Édesanya is. Az, hogy melyikben hány százalékban teljesítesz az teljesen egyéni. Tapasztalt Anyuka és Vállalkozó révén szeretném megosztani veled, hogyan lehet a kettőt egyszerre végezni. Alkalmankénti bukással és boldogságos sikerekkel.

Dolgozó anyák II.

Mindenki más és más munkatempóban dolgozik. Egy viszont biztos, az anyukák tudják, hogy mindent fénysebességgel kell elvégezni. Célszerű megtervezni pontosan a teendőket, fontossági sorrendet felállítani, jegyzeteket készíteni. Gyors terv alapján beütemezni a hetet, a napot. A tudatos tervezéssel lerövidíthető a munka és biztosak lehetünk abban, hogy semmi fontos nem marad el. Mert bizony nem maradhat el! Még mindig a fülembe cseng egyik főiskolás barátom mondata: ” Akinek nincs esze, legyen notesze!” Egy szó mint száz, nem tudom mi lenne velem a noteszem, ajegyzeteim, az Excel táblázataim és számos hasznos projekt menedzsment applikációim nélkül