D S O

Dudásné Sulik Orsolya

Üdvözöllek a weboldalamon!

 

Dudásné Sulik Orsolya vagyok, Virtuális Asszisztens, modern cégek igényeire specializálódott profi vállalkozói support.

A Szolgáltatások oldalamon számos hasznos információt olvashattál az általam végzett tevékenységekről, ezen az oldalon pedig, mint magánember ismerhetsz meg.

Kecskeméten születtem, 8 év kihagyással, mondhatni itt éltem az egész életem. Nagyon szeretem a Hírős Várost, a hangulatát, a fejlődését, a Főtéren található “NULL KILOMÉTERKÖVET”, ami minden találkozóm centruma volt. Szeretem az Alföldet, a jó levegőt és büszke vagyok, hogy Magyarország egyik legzöldebb városába járnak iskolába és óvodába a gyermekeim.

 

2003- ban végeztem Szegedi Tudományegyetem Pedagógusképző Karán Olasz és Angol szakon. Az olasz nyelv, kultúra és temperamentum mindig is közel állt hozzám. Az angol pedig örök szerelem az életemben.

Mindig is úgy terveztem, hogy külföldön telepedek le, azonban, mikor először dolgoztam külföldön, pontosabban Olaszországban 19 évesen, éreztem, hogy Itália fantasztikus, de a honvágyam erősebb a kalandvágyamnál. Tanulmányaimat egy újabb külföldi munkalehetőség miatt szakítottam meg 2001-ben, amikor az Arkansas-i Egyetemen kaptam állást vőlegényemmel, Dudás Lászlóval együtt. 2004-ben, az Uniós csatlakozás után az Egyesült Királyságban, Chesterben próbáltunk szerencsét kéz a kézben már, mint motivációval és tervekkel teli házaspár.

Számos külföldi tapasztalatom és nyelvismeretem segített hozzá, hogy 13 évig egy külföldi munkaerő-közvetítő és tanácsadó cég Assistant Manager-e lehettem. Ez a magyarországi vállalkozás, hozzásegített ahhoz, hogy minél több területen megálljam a helyem ( marketing, toborzás, interjúztatás, kiválasztás, szerződés kötés, szervezés, stb). Azóta is folyamatosan képzem magam a piac igényeinek megfelelően.

A fotózás, mint komoly hobbi 2014-ben lépett be az életembe. Ez pedig hozta magával az utómunka végtelen spektrumát, ahonnan már csak egy lépés volt a grafikai szerkesztés világába csöppenni. Mindig is fontosnak tartottam a nyitottságot, az új megismerését, a változásra való készenlétet. Egyik kedvenc ARS POETICA-m Frei Tamástól van:

“A széles látókör mindenkinek jár.”

Elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak és a rendszeres sportnak. Erről pedig valószínűleg oldalakat tudnék írni. Minden bizonnyal szüleim sokszor olvashatták gyermekkoromban Janikovszky Éva : Felelj szépen, ha kérdeznek c. könyvét, mert ezt a leírást még órákig tudnám folytatni … 🙂