D S O

Dudásné Sulik Orsolya

Brand Manager & Marketing

 

Dudásné Sulik Orsolya vagyok, modern, innovatív gondolkodású cégek igényeire specializálódott Brand Manager és Marketinges, VAME alapítótag.

Az oldalaimon számos hasznos információt olvashattál az általam végzett tevékenységekről, ezen az oldalon pedig, mint magánember ismerhetsz meg.

Kecskeméten születtem, 8 év kihagyással, mondhatni itt éltem az egész életem. Nagyon szeretem a Hírős Várost, a hangulatát, a fejlődését, a Főtéren található „NULL KILOMÉTERKÖVET”, ami minden fiatalkori találkozóm centruma volt. Szeretem az Alföldet, a jó levegőt és büszke vagyok, hogy Magyarország egyik legzöldebb városába járnak iskolába a gyermekeim.

 

2003-ban végeztem Szegedi Tudományegyetem Pedagógusképző Karán Olasz és Angol szakon. Az olasz nyelv, kultúra és temperamentum mindig is közel állt hozzám. Az angol pedig örök szerelem az életemben.

Mindig is úgy terveztem, hogy külföldön telepedek le, azonban, mikor először dolgoztam külföldön, pontosabban Olaszországban 19 évesen, éreztem, hogy Itália fantasztikus, de a honvágyam erősebb a kalandvágyamnál. Tanulmányaimat egy újabb külföldi munkalehetőség miatt szakítottam meg 2001-ben, amikor az Arkansas-i Egyetemen kaptam állást életem szerelmével, Dudás Lacival. 2004-ben, az Uniós csatlakozás után az Egyesült Királyságban, Chesterben próbáltunk szerencsét kéz a kézben már, mint motivációval és tervekkel teli ifjú házasok.

Számos külföldi tapasztalatom és nyelvismeretem segített hozzá, hogy 13 évig egy külföldi munkaerő-közvetítő és tanácsadó cég társtulajdonosa lehettem. Ez a magyarországi vállalkozás, hozzásegített ahhoz, hogy minél több területen megálljam a helyem (marketing, toborzás, interjúztatás, kiválasztás, szerződés kötés, szervezés, stb). 

A fotózás, mint komoly hobbi 2014-ben lépett be az életembe. Ez pedig hozta magával az utómunka végtelen spektrumát, ahonnan már csak egy lépés volt a grafikai szerkesztgetés világába csöppenni. Az egységes arculat kialakítása, az ahhoz való ragaszkodás vesszőparipám. 

Mivel mindig is szerettem tanulni, fejleszteni képességeimet, számos kurzus elvégzése után egy átfogóbb ismeretet adó szakra az Executive MBA – Stratégiai marketing képzésére adtam a voksom a Budapesti Metropolitan Egyetemen. Ami mind a mai napig tökéletes választásnak bizonyult, hiszen az ott gyűjtött ismereteimet könnyen tudom implementálni napi munkám során. Hiszem, hogy egy jól felépített stratégia, megfelelő szakemberi gárdával bőven tartogat növekedési potenciált.

Egy termék másolható, a márka sohasem!

A márka pedig sokkal több, mint egy hangzatos név, logó vagy szín, az erős márkának esszenciája van! Brand managerként fejlesztettem és mind a mai napig fejlesztem magam, hogy a Brand ne csak a multik privilégiuma legyen

Igazán szuper tanulási folyamat! 

Mindig is fontosnak tartottam a nyitottságot, az új megismerését, a változásra való készenlétet. 

Egyik kedvenc ARS POETICA-m Frei Tamástól van:

„A széles látókör mindenkinek jár.”

Elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak és a rendszeres sportnak. Erről pedig valószínűleg oldalakat tudnék írni. Minden bizonnyal szüleim sokszor olvashatták gyermekkoromban Janikovszky Éva : Felelj szépen, ha kérdeznek c. könyvét, mert ezt a leírást még órákig tudnám folytatni … 🙂