új weboldalt szeretnél?

Egyedi Honlap készítés kecskeméten

Minden vállalkozásnak szüksége van honlapra, így nem csak a forgalom, de a vállalkozásod megítélése is jelentősen emelkedik. Számos esetben előfordul, hogy egy kezdő vállalkozás megelégszik a facebook adta lehetőségekkel, azonban, ha szintet szeretnél lépni egy modern, jól átlátható profi weblap elengedhetetlen a szolgáltatásod színvonalas megítéléséhez.

k

Minőségi tartalom

Modern logó

Kreatív grafikai megoldások

Jól felépített webdesign

Színvonalas fotók

Z

Könnyű átláthatóság

Modern weboldal készítés Kecskeméten és környékén egyedi megoldásokkal

Weblapodnak mindenképp ki kell tűnnie a többi közül, hiszen a vállalkozásod is ilyen, ugye? De milyen is legyen pontosan? Letisztult, dinamikus, átlátható, megfelelő logikai felépítésű, figyelemfenntartó? Hát persze! Az értékes és minőségi tartalom, szemet gyönyörködtető képek, profin kidolgozott grafikák, bannerek, mind arra ösztönzik az oldaladra látogató érdeklődőt, hogy még többet tudjon meg a vállalkozásodról.

  Honlapkészítés Kecskeméten – Árak

Gyors árajánlat kéréshez hívj telefonon, vagy kérd itt! Áraink a tervezést, kivitelezést és az utógondozást is magába foglalják. Amennyiben igényed van rá megtanítunk a tartalom feltöltésre. Azonban, hogy ezzel is megkönnyítsük a dolgod, levegyük a terhet a válladról, erre is találsz megoldást konstrukciónkban. Akciós áron, minden általunk készített weblapra karbantartási ajánlatot és tartalom feltöltési kedvezményt is adunk.

 

Kérj árajánlatot most!

  Weboldalkészítés személyesen

Manapság minden megoldható a technika segítségével, azonban igény szerint INGYENES konzultációra bármikor lehetőség van Kecskemét belvárosában egy előre egyeztetett időpontban. Ekkor felmérjük az igényeidet, egyedi elképzeléseidet, majd ennek megfelelően bemutatjuk a weboldalad vázát, azaz a drótvázat,  amire fog a későbbiekben épülni az oldalad.

  Honlapkészítés lépései röviden 1, Jelzed felénk honlap készítési igényed (telefonon: 20/3527876 vagy ITT). 2, 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot, igényeidnek megfelelően elkészítjük az árajánlatot. 3, Egyeztetünk. Szerződünk, mindkét fél érdekében. 4, Nekilátunk a munkának, majd béta verzió átnézése után igényeid szerint módosítunk, hozzáteszünk, vagy éppen átvariálunk. 5, Végül pedig birtokba veheted új weboldalad, mely új szintre emelheti vállalkozásod marketingjét  

Árajánlat kérés itt!

 

Mikorra készül el a weboldalam?

Általában minél hamarabb kapunk meg minden szükséges hozzáférést (tárhely, MySQL, FTP belépés) és anyagot (szöveg, kép, logo, stb) annál hamarabb tudunk nekiállni a munkának. Így általánosságban 2-4 hét alatt készül el a honlapod. Amennyiben kifejezetten sürgős, hogy mihamarabb birtokba vedd az új webfelületed, igyekszünk gyorsan megszerkeszteni, elkészíteni csupán minimális sürgősségi felárral.

  Megoldások kecskeméti cégeknek – Webdesign és Grafikai szolgáltatások

Minden weboldalt a rajta közölt képek, design elemek, grafikák és tartalom tesz egyedivé. Nálunk nem kell arra várni, hogy a grafikus legyártsa a szükséges logót, bannereket. Mi minden szükséges grafikai design elemet elkészítünk neked, optimalizálva, igazítva weboldalad méreteihez, hangulatához és arculatához.

 

Keress bennünket a konzultáció INGYENES!