Online marketing támogatás Személyes, kecskeméti konzultációkkal!

SEGÍTEK A STRATÉGIAI TERVEZÉSBEN

Számos marketing eszközt van lehetőséged költséghatékonyan használni, ezek megfelelő sorrendben, súlyozással, pontos tervezéssel mind segítenek üzleti céljaid elérésében. Ne hidd, hogy számodra az összesre szükség van! Sokan azt gondolják, hogy minden platformon jelen kell lenni, ugyanazt kell csinálni, mint a konkurencia. De, nem! A Te vállalkozásod, a Te üzleti értékeidet kell hogy tükrözze az online világban is! Tedd azt, ami számodra komfortos! Az önazonosság meghozza a gyümölcsét!

Segítek rájönni, hogy miként legyél jelen magabiztosan az online világban, miként vond be az érdeklődőket és konvertáld őket prémium fogyasztókká ,,vállalkozás-azonosan”!

HOGYAN TUDOM MÉRNI AZ ONLINE MARKETINGEM EREDMÉNYEIT?

A beérkező adatokból, a konverziókból, illetve elemzésekből, insightokból, statisztikákból. Ezek alapján finomítunk időnként a stratégián. Erősítünk azokon az eszközökön, ami a mérések alapján a legsikeresebb. Ehhez viszont tesztelnünk kell! Mérnünk kell! 

 

ONLINE MARKETING TANÁCSADÁS KECSKEMÉTEN 

Szeretnél szintet lépni? Szeretnél több ügyfelelet? Szeretnél több profitot termelni? Szeretnél Te is profi kampányokat összerakni? De nem látod át a rendszereket.

Tudod, hogy fontos az online marketing, de nincs ötleted, miként lehetne hosszú távon – mégis időhatékonyan – végezni.

Ugyanakkor a vállalkozásod büdzséje nem teszi lehetővé, hogy havonta milliókat költs marketingre.

Jól jönne a cégednek is a szakmai segítség a marketing területén?

2 órás konzultáció keretein belül megismered az aktuális trendeket, tisztázzuk célcsoportodat, definiáljuk a szegmentumokat, hangsúlyt fektetünk a pozícionálásra, végzünk egy SWOT analízist, meghatározunk SMART célokat, majd összeállítjuk a stratégiát.

 

Kivitelezésben is szükséged lesz segítségre?

 

Egy finom kávé mellett beszéljük át a lehetőségeket!