Ingyen letölthető képek

 

Ingyenesen letölthető képeket keresel?

Manapság képekben kommunikálunk. Akár a Facebook oldaladon, akár az Instagramon, akár a weboldaladon, vagy bármelyik social media platformon. Akkor, ha a képet Te magad készíted, a képen szereplőtől pedig megszerezted az engedélyt semmi probléma.

Azonban bármilyen cikk, esemény, vagy poszt alkalmával nem mindig van időnk a megfelelő képet elkészíteni, elkészíttetni. Ilyenkor lesz tökéletes az a rengeteg weboldal, ahonnan bármilyen kulcsszó beírása után már kedvedre válogathatsz a képek közül.

Ha pedig mindezt ingyen szeretnéd, akkor itt egy lista, ahol biztosan megtalálod a kedvenced. Az ügyfeleim számára megírt cikkekhez, bejegyzésekhez, eseményekhez én is innen válogatok.

  1.  Unsplash

www.unsplash.com . Egyik személyes kedvencem. Szinte még soha nem léptem le erről az oldalról üres kézzel.

 

  1. Pixabay

https://pixabay.com/ Határozottan dobogós. Regisztráció után különböző méretben van lehetőséged letölteni a képeket.

 

  1. DepositPhotos

www.depositphotos.com Alapvetően fizetős oldal, azonban vannak ingyenesen is letölthető képek. Sőt, ha feliratkozol rendszeresen küldenek ingyenes képeket, vektorokat.

 

  1. StockSnap

https://stocksnap.io/ Azonnal letölthető regisztráció nélkül.

 

  1. Pexels

https://www.pexels.com/  Nagyon jó. Bőven tudsz válogatni, majd a Free Download gombra kattintás után regisztráció nélkül már a mappád is pattan a kép.

 

  1. 123rf

https://hu.123rf.com/freedownload.php Bizonyára a nevével már te is találkoztál a blogcikkek végén. Hatalmas a kínálat. Remek benne, hogy hanganyagot is találsz bőven.

 + 1 Canva

https://www.canva.com/ A végére került az egyik éllovas, a Canva! Remek sablonokkal, elrendezésekkel segíti a kreatív vizuális tartalom gyártást. Ráadásul, ha a  rengeteg ingyenes kép közül nem tudsz választani, szinte aprópénzért tudod megvásárolni a pro képeket.

-1 

A Pinterest??? NEM, NEM, NEM! Ne tévesszen meg, hogy rengeteg kép van fenn, és dúskálhatsz benne. Mind egyedi tulajdonjoggal rendelkezik. Szóval, ha innen szedsz le bármit és felhasználod az oldalon, akkor ne lepődj meg, ha rákoppintanak az orrodra.

 

Fő a biztonság

A későbbi jogvitákat elkerülendően javaslom, hogy a letöltött képeket eredeti nevével mentsd el egy mappába, továbbá a linket is ahonnan letöltötted. Így bármilyen későbbi kellemetlenséget el tudsz kerülni.

A gesztus

Mivel a felsorolt oldalakon ingyen kapod a képeket, ha úgy gondolod, egy kis összeggel a „DONATE” VAGY „COFFEE” gombra kattintva támogathatod a fotóst.

 

Soha ne használj ebül szerzett képet! 😊

Szeretnél vállalkozásodra szabott marketing stratégiát? Szeretnéd logikusan felépíteni az online tartalmaidat?