Honnan tudom, hogy a Virtuális Asszisztensemnek mennyi idejét veszi igénybe a projektem?

Projekt, vagy óradíj alapú számlázás

A megbízásokat kétféleképpen van lehetőség rögzíteni, akár projekt, akár óradíj alapon. Az, hogy egy bizonyos projekt mennyi munkaórat vesz igénybe az változó. Ezért is vesszük hasznát időmérő applikációknak, melyek eredményeit kiexportálva az ügyfelek könnyen tájékozódhatnak. Egy megosztott táblázatban pedig rögzítésre kerülnek a ledolgozott munkaórák.

Honnan tudom, hogy a VA valóban csak az én megbízásommal foglalkozik a feltüntetett munkaidőben?

Mint, ahogy már korábban is szó volt róla ez egy bizalmi munkakapcsolat, hasonlóan a könyveléshez. Az asszisztensed számos belső információ birtokában titoktartással tartozik. Ez a bizalom pedig a elsődleges a sikeres együttműködéshez. Amikor a Te projekteddel foglalkozunk, akkor a többit félre tesszük, csak úgy mint a telefont. Ezt minden ügyfél megérti és tiszteletben is tartja. Ha pedig az aznapra kidelegált feladataiddal végeztünk, állunk át másik projektre. Amennyiben bármi  halaszthatatlan közbejön egyszerűen leállítjuk a Time Tracker applikációt.

Hogyan történik az elszámolás? Számlázas?

Összesítve a ledolgozott munkaórákat, vagy projekteket, kerül kiállításra a számla, vagy heti vagy havi rendszerességgel megbízástól függően.

Virtuális Asszisztencia = Brand Support

Minden vállalkozás megérdemel egy profi Virtuális Asszisztenst, aki proaktív módon megkönnyíti a mindennapi munkát!